image

Portal Rasmi
JABATAN PERUMAHAN NEGARA
Kementerian Pembangunan Kerajaan Tempatan

image
Soalan Lazim
 
imageHubungi Kami
 
 
imageAduan &
Maklum Balas
imagePeta Laman
 

language

w3c

Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange to thin layoutChange to default layoutChange to wide layoutChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
T

search

rss

Aplikasi Mudah Alih


APLIKASI MUDAH ALIH

APLIKASI MUDAH ALIH PPAM
 
Aplikasi Mobile yang memfokuskan kepada paparan projek PPAM yang dibuka untuk permohonan. Maklumat lengkap kepada projek yang dipilih boleh dilihat oleh pengguna aplikasi yang mana ianya dapat memberi gambaran awal sebelum pengguna membuat permohonan menerusi Sistem Perumahan Penjawat Awam Malaysia (SPPAM). Terdapat juga fungsi semakan status permohonan yang lebih mudah kepada pengguna aplikasi mobil. Ianya memerlukan nombor kad pengenalan pemohon dan juga kata laluan SPPAM untuk semakan status permohonan.
 
 
                  sila download apps PPAM di :

 

APLIKASI MUDAH ALIH TEDUH
 
Aplikasi Mobile yang memfokuskan kepada paparan projek yang dibuka untuk permohonan mengikut skim perumahan terpilih. Maklumat lengkap kepada projek yang dipilih boleh dilihat oleh pengguna aplikasi yang mana ianya dapat memberi gambaran awal sebelum pengguna membuat permohonan menerusi pautan yang dikongsikan bagi setiap skim yang berkaitan. Antara skim yang terpilih dalam aplikasi ini adalah PPR, Rumah Transit, PPAM, Residensi Wilayah dam PR1MA. Terdapat juga fungsi semakan status permohonan bagi skim di bawah seliaan Jabatan Perumahan Negara. Ianya memerlukan nombor kad pengenalan pemohon dan juga kata laluan SPRN untuk semakan status permohonan.
 
 
                  sila download apps TEDUH di :

Kemaskini pada 2021-03-15 11:40:06 daripada Administrator

  •  
  • Print a div
  • Email this page
  • 6081